Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ!  ВВЕДЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ НЕ ЗВІЛЬНЯЄ СПОЖИВАЧІВ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВІД СПЛАТИ КОМІРНОГО

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ! ВВЕДЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ НЕ ЗВІЛЬНЯЄ СПОЖИВАЧІВ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВІД СПЛАТИ КОМІРНОГО

Розпочався третій календарний місяць, який українці зустрічають в умовах війни. Зазвичай перше число кожного місяця – час для зняття та передачі показників лічильників (газу, електроенергії, води тощо) для подальшого формування платіжок за комунальні послуги (комірне). На жаль, під час війни багатьом українцям відверто не до комірного. Тому уряд дозволив відтермінувати сплату.

09:23 28.04.2022

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує  на навчання на курсах «Облік ПДВ (облік податку на додану вартість» центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання на курсах «Облік ПДВ (облік податку на додану вартість» центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.

 В сучасних умовах розвитку економіки України значну увагу необхідно приділяти питанням формування податкової системи. При цьому найбільш складним та суперечливим податком для підприємства є податок на додану вартість. Понад 90% компаній в Україні є платниками ПДВ. Майбутньому фахівцю доведеться зіткнутися з ПДВ і дуже важливо бути готовим до цього.

09:18 28.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь