A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Про Прикордонный режим 1147 з метою отримання дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу.

Дата: 22.03.2024 15:21
Кількість переглядів: 340

Шановні мешканці Старокозацької ОТГ!

 

Старокозацька сільська рада, Білгород-Дністровського району, Одеської області, повідомляє про те, що 7 грудня 2023 року були внесені зміни до Постанови КМУ «Про прикордонний режим» від 27 липня 1998 р. № 1147, згідно з якою громадяни які перебувають в прикордонній смузі зобов’язані звернутися до прикордонної служби згідно пунктів 40-41 Положення «Про прикордонний режим» затвердженого постановою КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147, для отримання відповідного дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу.

З урахуванням вищевикладеного та  згідно п. 40-41 Положення «Про прикордонний режим» затвердженого постановою КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 з метою отримання дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу особа має право звернутися до відповідного органу Державної прикордонної служби із зазначенням у зверненні інформації. Дозвіл на в’їзд, перебування, проживання і пропуск у прикордонну смугу фізичним особам віком до 18 років надається за зверненням одного з батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників або іншого законного представника.

Звернення про надання/визнання недійсним дозволу подається в паперовій формі з використанням засобів поштового зв’язку або передається особою до відповідного органу Державної прикордонної служби особисто чи через уповноважену згідно із законодавством особу. Письмове звернення в електронній формі надсилається з використанням Інтернету на електронну адресу відповідного органу Державної прикордонної служби. Заявник або уповноважена відповідно до законодавства особа підписує письмове звернення про надання/визнання недійсним дозволу власноручно або накладає електронний підпис, що базується на кваліфікованому сертифікаті.

До звернення про надання/визнання недійсним дозволу додаються:

для громадян України - копії документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, а також повноваження на подання звернення - у разі подання звернення законним представником або уповноваженою особою;

для іноземців та осіб без громадянства - копії документів, що посвідчують особу іноземця або особу без громадянства та підтверджують законність перебування на території України, а також повноваження на подання звернення - у разі подання звернення законним представником або уповноваженою особою;

для юридичних осіб - копії документів, що містять інформацію про найменування юридичної особи, місцезнаходження (місце реєстрації), вид та місце (із зазначенням географічних координат) провадження робіт, стосовно яких здійснюється запит, перелік фізичних осіб із зазначенням їх паспортних даних та транспортних засобів із зазначенням державних номерних знаків, що залучатимуться до провадження таких робіт;

для фізичних осіб - підприємців - копії документів, що посвідчують особу; копії документів, що підтверджують мету і строки перебування у прикордонній смузі; копії документів, що підтверджують законність провадження робіт.

Старокозацька сільська рада просить фізичних осіб (всі жителі Старокозацької ОТГ, (за дітей до 18 років заяву пишуть батьки)), фізичних осіб - підприємців, юридичних осіб, іноземців, осіб без громадянства, які зареєстровані та постійно проживають в межах прикордонної смуги (5 км від державного кордону), подати заяву на електронну адресу з накладеним електронним підписом, або на поштову адресу для отримання дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу в термін до 31.03.2024 року.

Написані заяви з відповідними копіями документів подавати до 25 прикордонного загону за адресою:

Поштова адреса: вул. Військової слави, 14, м. Білгород-Дністровський, Одеська область, 67707.

Електронна адреса: bilgorod_dnistrovskiy_zagin@dpsu.gov.ua

тел. (04849) 6-01-98

 

Заздалегідь дякуємо за увагу та взаємопорозуміння!

ЗАВАНТАЖИТИ БЛАНКИ ЗАЯВИ МОЖНО ЗА ПОСИЛАННЯМ

https://starokozacka-gromada.gov.ua/docs/?type=8365&conv=0&sess=0&number=&from_date=&title=&filter=y


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь