Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЗВІТ депутатів Старокозацької сільської ради від фракції «СЛУГА НАРОДУ» за 2023 рік

Дата: 28.12.2023 14:09
Кількість переглядів: 97

                                                                                       ЗВІТ

депутатів Старокозацької сільської ради від фракції «СЛУГА НАРОДУ» за 2023 рік

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

                                                                                                                                                 

Другий рік  повномасштабної війни Старокозацька сільська територіальнаої громада продовжувала працювати задля нашої Перемоги , не зважаючи на всі труднощі воєнного стану.

Депутатський корпус Старокозацької сільської ради налічує 26 депутатів.  Фракцію «Слуга Народу» у сільській раді представляють десятеро депутатів. Секретар сільської ради – Тупиця Наталя, голова СФГ «Алтай»  Димитров Валерій, директор ТОВ «ФГ Сіліус» Мурзак Андрій, директор будинку культури с. Козацьке Мойсеєнко Ганна, керівник відділення ТОВ «КОМПАНІЯ АГРОЮГ» Залозецька Антоніна, майстер Овідіопольского ДЕД Мораренко Сергій, інженер ТОВ «КОМПАНІЯ АГРОЮГ» Осматеско Ігор, інженер СВК «Мрія» Слєденко Олег, агроном ТОВ «КОМПАНІЯ АГРОЮГ» Бурдюгов Іван, вчитель Старокозацького ліцею Щербина Юрій.

За звітний період роботи депутатського корпусу Старокозацької сільської ради восьмого скликання проведено 11 засідань сесій. Протягом року депутати фракції приймали активну участь у засіданнях сесій сільської ради, брали участь у обговоренні нагальних питань громади. При ухваленні рішень завжди враховували  думки та інтереси виборців громади.

На жаль, війна внесла корективи до нашого «сесійного життя», тому й левова частка рішень була з питань  виділення коштів з місцевого бюджету на допомогу нашим ЗСУ, соціально-незахищеним та малозабезпеченим верствам населення.  

Завдяки депутатам фракції «Слуга народу» було ініційовано та прийнято низка рішень сільської ради, такі як :

  • «Про схвалення   цільової  Програми   сприяння    1-му  загону  Морської  охорони Державної прикордонної служби України (в/ч 1485) на 2023 рік   щодо   розгортання на території Білгород-Дністровського району та відновлення боєздатності 23 загону Морської  охорони  Державної прикордонної служби України (в/ч 1472)»
  • Про затвердження Програми реабілітації військовослужбовців «Повернення до життя» Старокозацької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2023 рік
  • Про затвердження Програми на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю в наслідок війни на 2023 рік
  • Про затвердження Програми «Підтримка військових частин , особовий склад яких тимчасово дислокується  на території Старокозацької сільської територіальної громади на 2023-2025 роки»
  • Про передачу комунального майна військовій частині А 3955 у вигляді безповоротної допомоги

Також депутати  фракції «Слуга народу» разом з іншими депутатами намагалися допомогти виборцям, які опинилися в складних життєвих обставинах, також соціально-незахищеним верстам населення. Депутати Залозецька А., Осматеско І., Тупиця Н. допомогали у отриманні пільговою категорією населення гуманітарної допомоги в с. Руськоіванівка, Чистоводне, Володимирівка, Дальнічень, Старокозаче.

Депутати від фракції «Слуга народу», які працюють в  сільськогосподарській сфері – Димитров В., Мурзак А, Бурдюгов І., Слєденко О. завжди допомагають технікою у проведенні очистки доріг від снігу, також надають техніку для профілюванню та ремонту  доріг, містків. Так завдяки цієї співпраці за підтримки сільського голови та депутата обласної ради О.Денисенка в 2023 році було відремонтовано 2 мости в с. Дальнічень, також відремонтувалися містки в с. Козацьке. Депутат Мораренко С. завдяки своїй кваліфікації майстра  філії "Овідіопольська дорожня експлуатаційна дільниця»  завжди допомагає не тільки словом, а й ділом.

Приділялося депутатами фракції багато часу  волонтерству, а саме домога армії – доставляли гуманітарну допомогу на передову, відремонтували, переобладнали та укомплектували автобус, який також передали ЗСУ.

Окрім питань підтримки ЗСУ , гуманітарної допомоги,  вирішувалися  «життєві» питання  виборців, з якими вони зверталися до депутатів.  Так депутаткою Мойсеєнко Г. було направлено чотири депутатських звернення до Управління Держенергонагляду в Одеській області щодо налагодження електричного струму по деяким вулицям в с. Козацьке, завдяки чому по вул.. Зарічній провелися ремонтні роботи, а вул. Садову занесли до графіку проведення ремонтних робіт. Також завдяки спільній праці керівництва громади та обласного депутата І.Коваліш було збережено поштове відділення «Укрпошта» в с. Козацьке та підключено його до мережі Інтернет. Чимало разів до депутатів зверталися громадяни щодо отримання різних консультацій, і це було здійснено із залученням фахівців управлінь та відділів сільської   ради.

 Разом переможемо!

 

 

Голова фракції                                                                      Антоніна ЗАЛОЗЕЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь