Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

СТАРОКОЗАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА оголошує  конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації.

Дата: 31.08.2023 08:25
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Назва об’єкта оцінки: група нежитлових приміщень 7, 9, 10, 11, тераса літ. «а1», навіс літ. «а2» літ. «А», загальною площею 84,4 м2,  реєстраційний номер 2397464551208, за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський район, с. Старокозаче, вул. Соборна, буд. 26, приміщення 107,109-111.

Балансоутримувач та організатор конкурсу: Старокозацька сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області.

Мета проведення незалежної оцінки - визначення ринкової вартості орендованого майна для приватизації шляхом викупу.

Претенденти подають конкурсну документацію та конкурсну пропозицію в запечатаному конверті.

Конкурсна документація складається із:

1. Конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях).

2. ІНФОРМАЦІЇ щодо досвіду оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна за встановленою формою.

3. Підтвердних документів (заява про участь у конкурсі, копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, анкетна інформація про претендента).

Учасникам для участі в конкурсі необхідно: до 17 год. 00 хв. 14 вересня 2023 р. подати конкурсну пропозицію за адресою: вулиця Соборна, буд. 34, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл., 67730, особисто або надіслати поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу.

Комісія розглядатиме лише такі пропозиції учасників конкурсу, в яких строк виконання робіт не більше 10 (десяти) робочих днів.

Конкурс відбудеться 15 вересня 2023 року об 11-ій годині в приміщенні Старокозацької сільської ради за адресою: 67730, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, с. Старокозаче, вул. Соборна, 34, сесійний зал, тел. (04849) 5-04-08. Контактна особа: Музиченко Валерій Андрійович.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь