A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Цінності

Дата: 22.05.2023 09:39
Кількість переглядів: 74

 Фото без описуФото без опису

Сім’я – це компас, який веде нас. Вона є джерелом натхнення для досягнення великих висот і нашого комфорту, коли ми іноді сумніваємося.

/ Бред Генрі /

 

   Сім'я – найголовніше в житті будь-якої людини. Це не потрібно доводити нікому. Вона, як гарний, вишитий з любов'ю оберіг, що захищає від бід і нещасть. Але, погодьтеся, що міцна сім'я – це щоденна, наполеглива праця та відсвяткувати разом діамантове весілля – велике щастя.

Як говориться в одній із мудрих цитат про сім’ю, будьте руками і очі один одному «Коли руці боляче — очі плачуть, а коли очі плачуть — руки витирають сльози».

З 15 травня на базі Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській було організовано ряд заходів основна мета, яких - підвищення статусу родинно-сімейного виховання, сприяння побудові близьких емоційних зв’язків між членами родини, підтримка просоціального оточення суб’єктів пробації, виховання відповідального батьківства та запобігати проявам насилля в родині.

Під час заходу учасники мали змогу розширити своє уявлення про родину та її цінність, сформувати поняття про чинники та ознаки міцної родини, про виховування толерантності та відповідального ставлення досімейного життя. Їм було продемонстровано процес побудови хороших взаємин і майбутньої сім’ї, замислитися над тим, від чого необхідно відмовитися заради досягнення цієї життєвої мети. Також обговоренні питання ефективного спілкування взаємовідносин шляхом аналізу проблем у родинах та проаналізовано фактори які позитивно впливають на зміцнення сімейних взаємин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь