A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Ваучер на навчання – дієва послуга служби зайнятості

Дата: 15.05.2023 08:36
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

 

 

 

У реаліях та викликах сьогодення, однією із дієвих послуг служби зайнятості для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію, а для роботодавцівце чудова можливість  мати висококваліфікований персонал.

З метою організації роботи щодо видачі ваучерів у березні 2023 року співробітники Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості провели зустрічі з керівниками закладів освіти міста, ліцензованих для навчання за ваучером.  Плідна робота вже дала свій результат.  Починаючи з 3 по 11 травня 2023 року фахівці Білгород-Дністровської філії надали бажаючим вісім ваучерів за професією «Кухар» та один за напрямком «Харчові технології» для підвищення професійних компетенцій у Білгород-Дністровському економіко-правовому фаховому коледжі ПУЕТ.

10 травня 2023 року в.о. директора  Білгород-Дністровської філії  Ніна ПРИНЦ та директор економіко-правового коледжу Ганна БОЙКО провели робочу зустрів та обговорили нюанси організації оплати навчання майбутніх студентів за ваучером у закладі освіти.

Якщо Ви хочете йти в ногу з часом – навчайтесь, будьте попереду не тільки у досвіді, а й у знаннях та навичках, в цьому вам допоможе служба зайнятості!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь