A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Кожен має право знати свої права

Дата: 01.05.2023 09:11
Кількість переглядів: 89

 

 

В умовах бурхливого розвитку суспільства людині доводиться весь час змінюватися, адаптуватися до нових умов праці. І такі навички, як «Soft skills» цікавлять майбутніх роботодавців на рівні професійних компетенцій потенційного працівника. Саме тому так важливо постійно розвиватись та вдосконалювати себе і свої навички.

27 квітня 2023 року в Білгород-Дністровський філії Одеського обласного центру зайнятості пройшов тренінг з розвитку навичок "Soft skills". Під час тренінгу оговорили важливість таких навичок при працевлаштуванні.

«Гнучкі», або «м’які» навички не зв’язані з конкретною професією, але допомагають добре виконувати свою роботу і є важливими для розвитку  кар’єри. Отже кожен професіонал має володіти комунікативними, креативними навичками, навичками самоорганізації, умінням працювати з інформацією, навичками роботи в колективі та ін.

З метою набуття знань стосовно трудового законодавства в заході брала участь фахівець Центру безоплатної правової допомоги Єлизавета Чумаченко. Вона ознайомила присутніх із системою безоплатної правової допомоги в Україні.

Шукачам роботи роз’яснили їх конституційні права та обов’язки, право на отримання безоплатної правової допомоги та послуги адвоката за рахунок держави. Також громадянам розповіли про діяльність, мету, графік роботи Білгород-Дністровського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги. Населення було проінформовано щодо питань, з якими можна звертатися до Центру або відповідного бюро.

Під час тренінгу безробітні мали змогу отримати вичерпні відповіді на питання та за допомогою різних вправ розвити та вдосконалити свої «Soft skills».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь