A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«МОБІЛЬНИЙ ОФІС» - НОВА ЯКІСТЬ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 13.04.2023 11:28
Кількість переглядів: 101

Для  забезпечення принципів доступності та справедливості при наданні адміністративних послуг населенню, бажаючи максимально врахувати потреби кожного мешканця громади, в березні 2023 року Старокозацька сільська рада за підтримки Проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України", який співфінансується Урядом Німеччини та Європейським Союзом та впроваджується компанією GIZ, запустила послугу «Мобільний адміністратор». Унікальний сервіс створено для людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які не здатні самостійно пересуватись, тому потребують отримання адміністративних послуг за місцем проживання.

Разом із постійним збільшенням кількості звернень громадян до Центру надання адміністративних послуг Старокозацької сільської ради (далі - ЦНАП) виникає потреба не лише в підтриманні високої якості надання послуг, а й у зростанні доступності їх для різних категорій населення. Тому з метою підтримки інклюзивного середовища Проєкт "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України", який співфінансується Урядом Німеччини та Європейським Союзом та впроваджується компанією GIZ, долучився до модернізації надання адміністративних послуг в Старокозацькій громаді, придбавши автоматизований портативний комплекс ”Мобільний офіс” для Центру надання адміністративних послуг Старокозацької сільської ради.

Автоматизований портативний комплекс «Мобільний офіс» (далі – мобільний кейс) – комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг за місцем перебування громадян. У мобільному кейсі поміщається повноцінний пересувний офіс: ноутбук, портативні сканер і принтер, WIFI роутер, мобільний акумулятор, WIFI камера та зчитувач ID-карток.

Надання адміністративних послуг із застосуванням автоматизованого портативного комплексу «Мобільний офіс» поширюється на мешканців територіальної громади з категорії осіб:

-  які досягли 75-річного віку і старше;

-  з інвалідністю І групи;

-  що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись і потребуть постійної сторонньої допомоги, у тому числі, перебувають на стаціонарному лікуванні у КНП «Старокозацька районна лікарня».

Мобільний кейс також призначений для надання адміністративних послуг у віддалених населених пунктах громади під час виїзних прийомів громадян адміністраторами ЦНАП.

Щоб скористатися сервісом «Мобільний адміністратор», суб’єкт звернення або особа-заявник (особа, що представляє інтереси суб’єкта звернення, його родич, особа, яка здійснює догляд за ним або проживає разом з ним, соціальний робітник), звертається до Центру надання адміністративних послуг Старокозацької сільської ради за адресою: вул. Соборна, 27, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський район, Одеська область, для оформлення заяви на отримання сервісу. У попередньо узгоджений із клієнтом час адміністратор ЦНАП з мобільним кейсом приїжджає до місця знаходження заявника, оформляє всі необхідні документи та проводить замовлення послуг, а після виконання — повертає результати споживачеві послуги.

Станом на квітень 2023 р. на виїзді доступні 97 послуг. Наприклад, є можливість отримати послуги з реєстрації місця проживання, вклеювання до паспорта громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку, зареєструвати право власності на нерухоме майно, та отримати інші послуги, які здебільшого стосуються нерухомості. 

Щиро вдячні за підтримку та надану допомогу Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь