A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Проблема туберкульозу»

Дата: 28.03.2023 11:45
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

З метою підвищення рівня знань про туберкульоз та формування навичок щодо його профілактики  та до Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області 23 березня 2023 року для осіб міра покарання, яких непов’язана з позбавлення волі, проведена бесіда на тему: «Проблема туберкульозу». Захід проводили провідний інспектор відділу Олена Кузнецова та волонтер уповноваженого органу з питань пробації, лікар – фтизіатр Світлана Іщенко.

Підоблікових ознайомлено з методами виявлення туберкульозу, обговорено пріоритетність питання протидіїзахворюванню, формування прихильності до свідомої і безпечної поведінки та толерантності по відношенню до тих, кого торкнулася проблема туберкульозу.

Крім того, Світлана Іщенко разом із учасниками групового заходу обговорили шляхи передачі захворювання, його симптоми та можливості профілактики, наглядно ознайомилися із флюорографами хворих пацієнтів.

Наприкінці заходу клієнтам пробації надано інформацію щодо того, куди можна звернутися за допомогою у разі підозри на інфікування туберкульозом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь