A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Патронат

Дата: 30.12.2022 15:07
Кількість переглядів: 81

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими –

це зробити їх щасливими.

О.Уальд

         Діти, які потрапили у складні життєві обставини, особливо гостро потребують підтримки зі сторони люблячих і адекватних дорослих. І така підтримка для них можлива завдяки патронату.

       Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, потребує захисту, у сім’ї патронатного вихователя. Враховуючи ситуацію на ринку праці, послуга патронату над дитиною набуває все більшої актуальності.

       Служба зайнятості інформує безробітних про суть та зміст патронату над дитиною у тісній співпраці зі службами у справах дітей. 28 грудня 2022 року у Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулася групова консультація за участю служби у справах дітей Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації. Метою заходу стало орієнтування осіб, які мають статус безробітного на здійснення патронату над дитиною, як вид зайнятості.

Т.в.о. начальника служби у справах дітей Іконнікова Наталя Сергіївна поінформувала громадян стосовно основних вимог щодо відбору кандидатів у патронатні вихователі, особливостей створення та функціонування патронатних сімей та порядку їх фінансування, переліку документів, які необхідно зібрати кандидатам у патронатні вихователі. 

Патронатне виховання для тих, хто готовий поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки, а також забезпечити власну зайнятість.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь