A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЗВІТ депутатів Старокозацької сільської ради від фракції «СЛУГА НАРОДУ» за 2022 рік

Дата: 09.01.2023 09:10
Кількість переглядів: 143

 

 

2022 рік для Старокозацької сільської територіальної громади , як і для всієї України, має чіткий поділ - до 24 лютого і після. Після цієї дати вже стало неможливим повернутись до минулого життя - того, що було до повномасштабної війни. Але незважаючи на всі труднощі воєнного стану, сільська рада на чолі зі своїм сільським головою Бойко Вадимом Валерійовичем, який вже прозвітував за свою діяльність, завжди працювала та працює.

Депутатський корпус Старокозацької сільської ради налічує 26 депутатів.  Фракцію «Слуга Народу» у сільській раді представляють десятеро депутатів. Це голова ветеранської організації Ганченко Олександра Іванівна, секретар сільської ради – Тупиця Наталя, голова СФГ «Алтай»  Димитров Валерій, директор ТОВ «ФГ Сіліус» Мурзак Андрій, директор будинку культури с. Козацьке Мойсеєнко Ганна, Залозецька Антоніна- керівник відділення ТОВ «КОМПАНІЯ АГРОЮГ», Мораренко Сергій-майстер Овідіопольского ДЕД, інженер ТОВ «КОМПАНІЯ АГРОЮГ» Осматеско Ігор,інженер СВК «Мрія» Слєденко Олег, агроном ТОВ «КОМПАНІЯ АГРОЮГ» Бурдюгов Іван.

За звітний період роботи депутатського корпусу Старокозацької сільської ради восьмого скликання проведено 11 засідань сесій.

З почуттям відповідальності ставимося до виконання своїх депутатських повноважень, про що свідчать відвідування сесій та депутатських комісій. 100% присутність на сесіях мають  Ганченко Олександра, Тупиця Наталя. На дев’яти з одинадцяти сесій були  присутні Мойсеєнко Ганна, Димитров Валерій, Мораренко Сергій. Половину пленарних засідань відвідали Залозецька Антоніна, Осматеско Ігор, Слєденко Олег, Бурдюгов Іван. На жаль, був відсутнім на сесіях Мурзак Андрій, але є на те причина - він майже з перших днів війни був призваний до ЗСУ та по теперішній час захищає наш спокій. Усі депутати відвідували засідання постійних комісій, брали активну участь в обговоренні, вивченні питань та підготовці проектів рішень, спілкувалися з мешканцями громади та допомагали вирішувати проблеми.

  Завдяки депутатам фракції «Слуга народу» було ініційовано та прийнято низка рішень сільської ради, такі як :

«Про затвердження Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби на українсько-молдавському кордоні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Старокозаче» 25 прикордонного загону на 2022-2025 роки»

«Про створення місцевої пожежної команди для забезпечення місцевої пожежної охорони та затвердження Положення про підрозділи місцевої пожежної охорони на території Старокозацької сільської ради»

«Про схвалення   цільової  Програми   сприяння    1-му  загону  Морської  охорони Державної прикордонної служби України (в/ч 1485) на 2022 рік   щодо   розгортання на території Білгород-Дністровського району та відновлення боєздатності 23 загону Морської  охорони  Державної прикордонної служби України (в/ч 1472)»

«Про надання дозволу ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ«НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування»

«Про затвердження Програми «Національний спротив» Старокозацької сільської територіальної громади  на 2022 рік»  і т.ін.

За рік роботи до кожного з депутатів  надходили звернення від громадян, які в межах виконання своїх депутатських повноважень ми виконували.

Не залишити людину сам на сам зі своєю бідою, наболілою проблемою – що може бути важливішим? Левова частка звернень, які надійшли до секретаря сільської ради та депутатів, стосувалася виділення матеріальної допомоги. Нам вдалося  результативно попрацювати у даному напрямку. І за підтримки депутатів сільської ради , членів виконавчого комітету  виконати людські прохання.

Із України, рятуючись від війни, виїхали декілька мільйонів людей. Тисячі інших стали переселенцями в межах країни, багато хто з них втратив житло. Таких людей (ВПО) на території Старокозацької територіальної громади зареєстровано 381 чол.

Було неодноразово надано гуманітарну допомогу в отриманні одягу та інш. для ВПО та осіб, які потребують соціального захисту. Також депутати приєднувалися до приготування смаколиків для наших воїнів.

Депутати (сільгоспвиробники) допомагали як громадянам, так і сільській раді в наданні особистого транспорту для перевезення продуктів харчування, дров, а також для риття окопів та траншей , допомагаючи ЗСУ. Транспортними засобами агропідприємств проводилися роботи по грунтовим сільським дорогам. Депутати також сприяли ремонтним роботам місточків,  башти Рожновського в деяких селах.

Чимало разів до депутатів зверталися громадяни щодо отримання різних консультацій, і це було здійснено із залученням фахівців управлінь та відділів сільської   ради.

Кожен з депутатів працює у своєму напрямку, але у кожного з нас зараз одна мета – наша Перемога! І потім будемо продовжувати працювати за для процвітання нашої громади, щоб Старокозацька територіальна громада стала комфортною, сучасною громадою, де є рівні можливості для розвитку кожного. Ми продовжимо спільно з обласними депутатами Олександром Денисенко та Іриною Коваліш , які  нам допомагають і завжди відчуваємо їх підтримку, намагатися реалізовувати  на території Старокозацької сільської ради низку проєктів в медицині, освіті, благоустрої .

 

 

Голова фракції Антоніна ЗАЛОЗЕЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь