A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

УВАГА! Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує  на навчання на курсах «Продавець напоїв та тютюнових виробів » в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ

Дата: 13.09.2022 10:44
Кількість переглядів: 87

 

Ринок перенасичений різноманітними товарами. Безліч виробників щодня випускають новинки, модифікують свій товар, щоб збільшити попит. Реклама закликає до покупки конкретних марок товару. Як же в такій непростій ситуації продати товар? Адже покупця складно чимось здивувати. Для кожного підприємця пріоритетним є його обсяги продажів, а для  того, щоб продати треба зацікавити і спонукати до покупки.

Запрошуємо на навчання  на курсах «Продавець напоїв та тютюнових виробів» в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.

Метою курсу є набуття слухачами знань з організації кваліфікованої роботи продавця алкогольних, слабоалкогольних, безалкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Форма навчання – очна,  дистанційна.

  • Термін навчання – 30 год.

  • Отримайте посвідчення про проходження курсів цільового призначення                               та важливу інформацію!

Вимоги до осіб, які навчатимуться за напрямком «Продавець напоїв та тютюнових виробів »

  •  Базова загальна середня або повна загальна середня освіта;

  • Вміння працювати на комп’ютері, у мережі Інтернет ;

  • Наявність базових знань з товарознавства, організація торгівлі, основ бухгалтерського обліку або інших суміжних професій буде перевагою ; 

  • Без вимог до стажу роботи.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію навчання здійснюється на контрактній основі. 

 

Звертайтесь до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного  центру зайнятості. Ми знаходимося за адресою: м. Білгород-Дністровський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь