A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

УВАГА! Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує  на навчання на курсах «Соціальний педагог» в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ

Дата: 13.09.2022 10:42
Кількість переглядів: 98

 

Соціальний педагог – ключова фігура в закладі освіти, яка покликана об'єднати зусилля родини, школи, громадськості, для надання допомоги дитині, виховує вміння не падати духом, навчає самостійно знаходити вихід зі складної ситуації, формує людину, особливо молодого віку, як особистість, здатну впоратися з психологічними та соціальними негараздами.

Мета курсу - формування вміння планувати й організовувати роботу соціального педагога закладу освіти, з урахуванням особливостей і потреб конкретного закладу освіти; підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності соціальних педагогів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, формування професійних компетенцій щодо функцій соціального педагога.

Форма навчання – очна,  дистанційна.

  • Термін навчання – 36 годин.

  • Отримайте посвідчення про проходження курсів цільового призначення                               та важливу інформацію!

Вимоги до осіб, які навчатимуться за напрямком «Соціальний педагог в закладі освіти»:

  • повна загальна середня освіта, педагогічна, психологічна;

  • навички роботи з комп’ютером на рівні користувача Windows;

  •  навички роботи з дітьми.

         Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію навчання здійснюється на контрактній основі. 

 

Звертайтесь до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного  центру зайнятості. Ми знаходимося за адресою: м.Білгород-Дністровський,                                 вул. Миколаївська,12. 

Довідки за телефонами: (04849)3-58-61, 063-278-06-30


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь