A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Волонтерський менеджмент

Дата: 16.07.2022 14:13
Кількість переглядів: 264

 

З моменту повномасштабного вторгнення на територію суверенної України питання волонтерства набуло своєї найбільшої актуальності за останні часи. Із самого початку активізувався волонтерський дух, що охопив не тільки Україну, але й увесь світ.

Сьогодні у пересічних громадян виникають безліч запитань різного характеру, які  кардинально змінилися, особливо потребують отримати кваліфіковану юридичну допомогу - з питань мобілізації, дотримання правових норм в повсякденному житті під час війни. Внаслідок, чого волонтерство трансформировалось як соціокультурне явище.

           14 липня 2022 року Білгород-Дністровський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області уклав з Оленою Боян, яка має  професійний досвід з надання правової допомоги, договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією. Уповноважений орган з питань пробації співпрацював з Оленою тривалий час, яка очолювала Білгород-Дністровську безоплатну правову допомогу. Партнер із соціальної роботи зарекомендувала себе як відповідальну та небайдужу людину, професіонал своєї справи, за характером емпатична, вміє та має величезне бажання допомагати людям і ця  співпраця перевірена роками. Під час підписання договору з волонтером були обговорені напрямки  та визначені алгоритми  роботи з надання юридичної допомоги суб’єктам пробації.

Бути волонтером – це дійсно не просто, але, незважаючи на втому, найкраще це те, що через усю пророблену тобою роботу, ти бачиш посмішку на обличчях людей, яким дуже складно в такий час. Ця посмішка на декілька хвилин доводить, що ти не марнуєш час, а своїми зусиллями намагаєшся зробити все можливе якомога краще.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь