A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Наша зброя – робота

Дата: 22.07.2022 14:10
Кількість переглядів: 285

 

 

 

«Україна починається з тебе»

В. Чорновіл

 

«Робота за покликанням»

 

  Життя Ганни,  як і всіх українців, після 24 лютого розділилося на «до» та «після». Дівчина,  родом з Волновацького району Донецької області, була змушена полишити свою домівку.

18 квітня 2022 року вона звернулася до Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні. Одразу було зрозуміло, що з кваліфікованою допомогою фахівців служби зайнятості, вона досягне поставленої мети. Ганна 7 років була менеджером з кредитів, а останні роки викладала фізику у школі та паралельно почала здобувати вищу освіту за педагогічним напрямом. Безсумнівно, робота з людьми – це її покликання.

На шляху до бажаної мети її чекало декілька зустрічей з роботодавцями,  а  вдалою стала співбесіда на вакантну посаду «менеджер по роботі з клієнтами».   Зараз Ганна Іллівна координує спеціалізоване медичне обладнання між виробником та споживачами. Вона поділилася враженнями стосовно роботи фахівців служби зайнятості: «Перш за все вдячна своєму кар’єрному раднику за індивідуальний підхід, кропітку  роботу, чуйність та розуміння» .   

Таким чином, професійний підхід спеціалістів служби зайнятості, вкотре сприяє тому, що колишні безробітні з числа вимушено переміщених осіб мають можливість швидко адаптуватись в нових умовах та на новому робочому місці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь