A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Лекція з основи здоров’я

Дата: 22.06.2022 15:08
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

 

 

Щороку дедалі більше свідомої молоді обирає здоровий спосіб життя, спрямовує зусилля на збереження і зміцнення свого здоров’я. Адже здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері до можливостей: прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, розвивати себе.

21.06.2022 року волонтером Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Світланою Іщенко для підоблікових відділу пробації проведено лекцію на тему: «Здоровий спосіб життя», з метою ознайомити учасників заходу із сучасним уявленням про здоров’я, здоровий спосіб життя і життєві навички, сприятливість для здоров’я та розвивати бажання підтримувати традиції здорового способу життя.

          Основною задачею групового заходу було показати значимість здоров’я для кожного  громадянина і для суспільства в цілому. Волонтер уповноваженого органу з питань пробації підвела засуджених до прийняття  висновку, що їх здоров’я на 50% залежить від них самих. В ході роботи  навчалися деяким способам збереження здоров’я.

Наприкінці зустрічі Світланою Іщенко були надані практичні рекомендації  стосовно виробленню вміння протистояти шкідливим звичкам та власного відповідального ставлення до свого здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь