A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Захисти Україну.

Дата: 26.03.2022 16:08
Кількість переглядів: 165

Україна уже протягом місяця бореться проти зухвалої повномаштабної агресії РФ. Усі ці дні українська армія та народ мужньо чинили опір та повністю зламали плани ворога.

У неділю, 27 березня, о 17:30 за центрально-європейським часом з Варшави (18:30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine#StopWar.

Цей марафон прагне ще більше консолідувати міжнародну спільноту у її спротиві російській експансії. Український народ відчуває і глибоко цінує підтримку, яку надають наші партнери та прості громадяни іноземних держав: від товарів першої необхідності до потужної військової допомоги. Але війна повинна закінчитися якнайшвидше, а для цього необхідно ще більше підтримки для України і тотальний тиск на агресора.

У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, – музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України. Водночас, до, під час та після трансляції відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням РФ на територію України.

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини», серед яких мовники 1+1, ICTV, СТБ, 2+2, Україна, Інтер, "Рада", UA: Перший, додатково – канали ТЕТ, Новий канал, М1, НТН та К1, а також платформи Kyivstar ТБ, 1+1 video, you tv, MEGOGO, OLL.TV, SWEET.TV, Volia.

Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналі 1+1 та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, Інтер+, Україна 24 тощо. Ведучі заходуукраїнці Tim Miroshnychenko і Masha Efrosinina.

Серед запрошених гостей, які попередньо звертатимуться до багатомільйонної аудиторії, – всесвітньовідомі гурти Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, артисти Craig David, переможці «Євробачення» Salvador Sobral та Netta й інші. Також до телемарафону доєднаються українські виконавці, серед яких Даха Браха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona та інші.

Крім цього, з нагоди заходу в багатьох містах світу будуть організовані фан-зони для перегляду телемарафону.

Телемарафон Save Ukraine#StopWar реалізується 1+1 media, командою фестивалю Atlas та за підтримки національного мобільного оператора Kyivstar, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерство закордонних справ, а також Міністерство соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту є фестиваль Atlas та Київстар.

Відео: https://youtu.be/1ivikOvGp3

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь