A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

СТАРОКОЗАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА оголошує  конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності

Дата: 19.01.2022 10:03
Кількість переглядів: 173

СТАРОКОЗАЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА оголошує  конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної експертної оцінки об’єкту комунальної власності, що підлягає передачі в оренду.

Місце проведення конкурсу: вулиця Соборна, буд. 34, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл., 67730,

Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності: Музиченко Валерій Андрійович, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Тел. (04849) 5-04-08

         Дата проведення конкурсу: 04.02.2022 р., час: 14 год. 00 хв.

Конкурсний відбір проводиться щодо наступного об’єкту комунального майна: нежитлові приміщення №№ 21, 22 другого поверху будинку побутового обслуговування літ. «А», площею 28,1 кв. м, розташовані по вул. Соборна, 26, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський район, Одеська область.

         Претенденти подають конкурсну документацію та конкурсну пропозицію в запечатаному конверті.

Конкурсна документація складається із:

1. Конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях).

2. ІНФОРМАЦІЇ щодо досвіду оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна за встановленою формою.

3. Підтвердних документів (заява про участь у конкурсі, копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, анкетна інформація про претендента).

Учасникам для участі в конкурсі необхідно: до 17 год. 00 хв. 03 лютого 2022 р. подати конкурсну пропозицію за адресою: вулиця Соборна, буд. 34, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл., 67730, особисто або надіслати поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу.

 

            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь