Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЗВІТ сільського голови  про роботу за 2021 рік в рамках проекту «#ВЕЛИКИЙ ЗВІТ»

Дата: 17.01.2022 13:26
Кількість переглядів: 204

 

Старокозацька сільська рада Білгород-Дністровського району складається з 26 депутатів. На протязі 2021 року було скликано 10 сесій сільської ради, на яких депутати підтримали всі рішення, що були конструктивними та спрямованими на розвиток нашої територіальної громади.

Спільно із обласними депутатами Олександром Денисенко та Іриною Коваліш  ми намагалися реалізовувати  на території Старокозацької сільської ради низку проєктів в медицині, освіті, благоустрої та інш.

Зроблено чимало: це і будівництво вітроелектростанцій на території Старокозацької сільської ради, придбання шкільних автобусів та двох автобусів для освітньо-культурних потреб громади, медичного обладнання для КНП «Старокозацька районна лікарня» та оснащення для шкіл громади. У рамках програми Велике будівництво тривають  роботи з капітальної реконструкції ділянки в майже 11 кілометрів  дороги Р72 від кордону з Молдовою до перетинання з трасою М15. 

У 2021 році  в с. Старокозаче відкрито Центр надання адміністративних послуг, який надає послуги адміністративного характеру усім мешканцям громади. Всі будівельні роботи та технічне оснащення Центру були виконані за кошти місцевого бюджету. Також відкрито відділення поштового зв’язку с. Петрівка з придбанням компютерної техніки .

Особливий акцент у роботі сільського голови та депутатського  корпусу  у 2021 році було спрямовано на підтримку молоді та популяризацію спорту:

  • Розпочато та продовжується будівництво в с. Старокозаче багатофункціонувального   спортивного майданчика з 2 полями, тренажерного комплексу,  воркаут зоною та зоною відпочинку

  • Розпочато будівництво дитячих майданчиків у с. Семенівка, Стара Царичанка, с. Нова Царичанка ,с.Руськоіванівка 

  • Завершено проектування стадіонів в с. Карналіївка, с. Руськоіванівка, с. Крутоярівка

За звітній період вирішено низку проблем сільської ради у сфері благоустрою:

  • Поточний ремонт дорожнього покриття вулиць у с. Козацьке (близько 3,5 км)

  • Поточний ремонт та обслуговування вуличного освітлення в усіх селах громади 

  • Розпочато роботи з благоустрою центральної частини с. Семенівка, благоустрою центральної частини та впорядкування парку в с.Красна Коса

  • Проведено роботи з відновлення водопостачання у с. Підгірне, ремонт дренажної системи с. Красна Коса

  • Ремонт приміщень будинку культури в с. Козацьке, Старокозаче

  • Ремонт фасаду будинку культури та благоустрій площі с. Старокозаче

Завдяки роботі з легалізації робочих місць, детінізації доходів та приведення до норм чинного законодавства земельних відносин,  планові показники на 2022 рік власних доходів громади в порівнянні з 2021 роком зросли на 15 млн.грн., що надасть змогу втілити в реальність багато планів. Хочу подякувати усім: депутатам обласної та районної рад, з якими ми спільно працюємо над багатьма проектами, депутатам сільської ради за їхню плідну роботу на місцях, вважаю, що разом нам вдасться  прийняти важливі рішення задля процвітання нашої громади. 

 

Сільський голова Вадим БОЙКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь