A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

  Індивідуальне консультування клієнтів пробації

Дата: 14.12.2021 10:52
Кількість переглядів: 399

 

У багатьох клієнтів пробації немає можливості відвідати центр/бюро безоплатної правової допомоги в робочий час, через що вони фактично позбавлені права на безоплатну правову допомогу. Однак консультація може надаватися і в індивідуальному порядку в уповноваженому органі з питань пробації.

На виконання Меморандуму між Державною установою «Центр пробації»  та  Бюро правової допомоги, 13 грудня 2021 року проведено індивідуальне консультування клієнтів пробації начальником Білгород-Дністровського відділу бюро правової допомоги Оленою Боян.

Серед питань, з якими звернулися клієнти пробації можна виокремити наступні: порядок зняття з реєстрації місця проживання особи, встановлення факту родинних відносин, встановлення офіційного батьківства над біологічними дітьми порядок отримання матеріальної допомоги, процедура оформлення спадщини, порядок визнання права власності на нерухоме майно в судовому порядку та інші.

Фахівчиня бюро надала вичерпну консультацію та проінформувала про послуги, які надає система безоплатної правової допомоги, а також про заходи, що здійснюються.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь