A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Дата: 13.12.2021 10:48
Кількість переглядів: 396

 

Назва та місце знаходження органу, що проводить конкурс:  Старокозацька сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області, 67730, Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, село Старокозаче, вул. Соборна, 34.

Назва об’єкту:  земельна ділянка несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 5120886800:02:003:0125.

Місцезнаходження об’єкту: вулиця Маліновського, 7-є, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський район, Одеська область.

Кількість: 1 (одна).

Розмір об’єкту: 1,1 га.

Цільове призначення: J.11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для обслуговування будівель та споруд (міні-коплексу з обробки і зберігання зернових, зернобобових та олійних культур). 

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: 2 130 881,33 грн. (витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки від 01 жовтня 2018 року № 1021).

Очікувана вартість послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: 16 000 грн.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі: Наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності;  досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки, зокрема подібної земельної ділянки; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки земельної ділянки та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

     До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

    Учасникам конкурсу необхідно подати до Старокозацької  сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

   До підтверджуючих документів віднесено:

- заява на участь у конкурсі;

- копія установчого документа претендента;

- копія кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- копія ліцензії на проведення землеоціночних робіт, виданої Держкомземом України;
 - копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- копія свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їх особистими підписами;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).

    Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

На конверті необхідно зробити помітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту)».

Конкурсну документацію слід подати до Старокозацької сільської ради до 30 грудня 2021 року (включно) за адресою: 67730, Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Старокозаче, вул. Соборна, 34.

           Конкурс буде проведено 04 січня  2022 року, о 10.00 годині, у приміщенні сільської  ради за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Старокозаче, вул. Соборна, 34, сесійний зал.

Телефони для довідок: (04849) 5-04-08.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь