A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Торгівля людьми: це може трапитись з кожним»

Дата: 07.12.2021 10:50
Кількість переглядів: 398

 

Щороку 2 грудня відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Метою цього Дня є викорінення таких сучасних форм рабства, як торгівля людьми, сексуальна експлуатація, найгірші форми дитячої праці.

Торгівля людьми є не лише сучасною формою рабства, яке порушує права людини, а і є формою насильства, що спричиняє ризик для її життя та здоров’я. Протидія цьому ганебному явищу є одним з основних завдань сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.

07 грудня 2021 року представники центру соціальних служб  Білгород-Дністровської міської ради провели семінар «Торгівля людьми» для суб’єктів пробації Білгород-Дністровського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області, з метою формування свідомості, що людська гідність, права людини є найвищою цінністю, а також для попередження та формування нетерпимої поведінки до будь-яких форм експлуатації людини, підвищення рівня проінформованості про те, яким чином убезпечити себе від потрапляння до тенет торгівців людьми,надали корисні поради щодо особистої безпеки, застереження від фізичного та морального насилля.

Під час заходу присутні отримали інформацію про стан трудової міграції в Україні,її переваги та ризики, а також дізналися про форми примусової праці. На закріплення  матеріалу переглянули тематичний відеофільм та отримали інформаційні листівки з порадами, як не стати жертвою цього злочину.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь