A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Лекція «Профілактика правопорушень».

Дата: 22.11.2021 10:58
Кількість переглядів: 201

 

 

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед неповнолітніх, які не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя. Тому, щоб уміло і правильно користуватись своїми правами й добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.

Саме з цією метою старшим інспектором Білгород-Дністровського районного відділу пробації ОленоюКузнецовою та психологом відділу Оленою Чумак для студентів Білгород-Дністровського медичного фахового коледжу, було проведено лекцію на тему «Профілактика правопорушень».

Під час заходубули висвітлені питання запобігання правопорушень, пов’язаних із тютюнопалінням, розпиванням алкогольних напоїв у заборонених законом місцях, відповідальність неповнолітніх за злочини та правопорушення, хуліганство і міри покарання за прояви хуліганської поведінки, асоціальну поведінку серед дітей та молоді. Також в ході зустрічі акцентовано увагу на основні моменти Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», можливі механізми взаємодії всіх суб’єктів з питань протидії насильству для якісного надання соціальних послуг особам та дітям, які постраждали від домашнього насильства, форми і методи роботи з населенням з метою попередження таких проявів.

В ході заходу студенти активно приймали участь у обговореннях, ставили запитання на теми, які їх цікавлять, аналізували життєві ситуації та ділилися власним досвідом. На завершення заняття учасники переглянули відеоролик  «Пам’ятка недопущення негативних факторів в поведінці» та кожен для себе мав змогу зробити певний висновок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь