A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Заняття «Профілактика залежної поведінки»  

Дата: 26.10.2021 19:16
Кількість переглядів: 420

 

22 жовтня 2021 року для неповнолітнього клієнта пробації було проведено заняття на тему «Профілактика залежної поведінки» старшим інспектором відділу Оленою Кузнецовою, за участю соціального працівника філіалу Всеукраїнської організації «Шлях додому» в м. Білгород – Дністровського - Наталії Крамаренко, за сприянням волонтера уповноваженого органу з питань пробації Оленою Смолягович.

Метою заходу було підвищення рівня інформованості щодо проблем, які пов'язані із вживанням наркотиків та алкоголю, відпрацювання навичок, які попереджають вживання алкогольних та психоактивних речовин, розвиток негативного ставлення до цих шкідливих звичок.

На прикладі наркозалежності було пояснено загальний механізм формування будь-якого виду залежної поведінки. Протягом бесіди підліток  мав можливість сформувати уявлення про те, що таке (адитивна) залежна поведінка, яка природа цього явища, які бувають види та чинники формування залежностей серед підлітків. Також, була надана інформація про те, як через ці згубні звички відбувається порушення психічної та фізіологічної рівноваги, до яких психофізіологічних та соціальних наслідків це призводить.

Акцентовано увагу на ведення здорового способу життя та формування мотиваційних стимулів до позитивних змін в житті. Наприкінці клієнт пробації мав змогу отримати відповіді на власні питання з цієї проблеми.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь