A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Година-реквієм на тему: «Бабин Яр: без права на забуття»

Дата: 28.09.2021 16:59
Кількість переглядів: 629

 

 

29 вересня 2021 року в Україні та світі відзначають 80-ті роковини страшної трагедії, яка відбулася у Бабиному Яру. Ця подія є однією з найтемніших сторінок історії України. Та про неї потрібно пам’ятати, адже саме так ми зможемо вшанувати пам’ять мільйонів жертв Голокосту.

Напередодні 28 вересня 2021 року Раїса Неручєва, Олена Штереб, Віра Полтінка бібліотекарями публічної бібліотеки Білгород-Дністровської міської територіальної громади для клієнтів Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, була проведена виховна година-реквієм на тему: «Бабин Яр: без права на забуття».

Працівники розповіли про події, пов'язані з трагедією в Бабиному Яру, який став могилою десятків тисяч євреїв, а також українських патріотів, військовополонених, циган та інших громадян. Під час німецької окупації Києва у 1941-1943 роках було розстріляно від 100 до 150 тисяч осіб, дві третини з яких були євреї.

Після вступної бесіди клієнти переглянули документальний фільм «Бабин Яр: без права на забуття». Наприкінці заходу присутні віддали пошану хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь