A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Декларація з сімейним лікарем

Дата: 28.09.2021 16:59
Кількість переглядів: 593

 

 

З січня 2018 року Міністерство охорони здоров’я розпочало впровадження змін в охороні здоров’я. А саме, першого етапу реформи — нового механізму фінансування медичних закладів, що надають первинну медичну допомогу. Адже сімейні лікарі, терапевти і педіатри є медиками, до яких найперше мають звертатися українці.Два роки тому українці отримали можливість укладати декларації з сімейним лікарем. Декларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватись саме у цього лікаря. 

В Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області працює волонтер Світлана Іщенко, яка є лікарем загальної практики – сімейний лікар КНП «Лікувально-діагностичний центр інфекційних хвороб» Одеської обласної ради». Суб’єкти пробації були проінформовані під час реєстрації в уповноваженому органі з питань пробації про можливість обрати сімейного лікаря.

Так, 20 вересня 2021 року, підобліковий уповноваженого органу з питань пробації вирішив підписати Декларацію про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу з Світланою Іщенко. Під час зустрічі, волонтер пояснила умови декларування, надала відповіді на запитання особи, проговорили проте, що лікаря можна обрати і змінити будь-колита обговорили  подальшу спільну співпрацю з клієнтом пробації.

Саме сімейні лікарі мають знати про ваше здоров’я все та бути менеджерами вашого лікування.. Немає дедлайну, кінцевої дати, завершення реформи. Робіть обдуманий вибір. Але, з пошуками лікаря варто поспішити, щоб мати змогу обрати саме того, хто підійде вам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь