A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Інформація про оголошення конкурсу з передачі в оренду об’єктів водопостачання

Дата: 26.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 689

 

Об'єкти, що пропонується до оренди: 

1. Цілісний майновий комплекс споруд та обладнання на них комунального водопостачання в складі: 4 артезіанських свердловин, 3 водонапірних башт, 1 водонакопичувальної металевої ємності на 55 куб. м3, 4 комплектів для автоматичного управління насосними станціями та насосів «Каскад», будівлі щитових загальною площею 12,4 м2 за адресою: с. Петрівка Білгород-Дністровського району Одеської області, що перебуває в комунальній власності Старокозацької територіальної громади та на балансі Старокозацької сільської ради.

2. Цілісний майновий комплекс споруд та обладнання на них комунального водопостачання в складі: 2 артезіанської свердловини, 2 водонапірних башт, 2 станції управління «Каскад», будівлі щитових загальною площею 11,2м2  за адресою: с. Підгірне Білгород-Дністровського району Одеської області, що перебуває в комунальній власності Старокозацької територіальної громади та на балансі Старокозацької сільської ради.

 

Орган, який передає в оренду:  Старокозацька сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області

Строк, на який об'єкт передається в оренду: 3 роки з можливістю пролонгації.

Строк подання заявок на участь у конкурсі протягом сорока днів з дня оголошення конкурсу, оголошення конкурсу здійснюється конкурсною комісією в десятиденний строк з дня її утворення шляхом розміщення у друкованому засобі масової інформації та на веб-сайті сільської ради інформації про оголошення конкурсу.

Розмір реєстраційного внеску:  170 гривень.

Строк, протягом якого оголошуються результати конкурсу: наступного дня після прийняття рішення про переможця конкурсу.

Вимоги до оформлення заявок на участь в конкурсі:

Заявки подаються конкурсній комісії за наступною адресу: вул. Соборна, 34, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський район, Одеська область, 67730.

Заявки, що надійшли до конкурсної комісії після закінчення встановленого строку, конкурсною комісією не розглядаються.

У заявці претендентів зазначаються: повне найменування претендента (прізвище, ім’я, по батькові – для фізичної особи – підприємця); місцезнаходження (юридична адреса); дата, місце та найменування органу державної реєстрації; реквізити всіх банківських рахунків; телефон (телефакс); обраний претендентом спосіб отримання повідомлень від конкурсної комісії щодо розгляду заявки та конкурсної документації (поштою, кур'єрською поштою і т. ін.); перелік документів, що додаються до заявки (із зазначенням кількості аркушів кожного документу).

Перелік додатків, які необхідно надати разом із заявкою на участь у конкурсі:

- завірену копію розширеного витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- завірену копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);

- завірену копію установчих документів;

- завірену копію довідки про реєстрацію особи як платника податків;

- завірені копії ліцензій на здійснення певних видів господарської діяльності, у разі їх наявності;

- звіт про фінансові результати з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей на останню звітну дату;

-  інформацію щодо платіжних реквізитів та про наявні відкриті рахунки в банківських установах;

- довідку від кандидата про те, що він не є банкрутом.

- документи на підтвердження повноважень керівника підприємства, установи, організації;

- документи, що містять відомості про наявність у заявника або його власників чи афілійованих осіб досвіду обслуговування об'єктів в сфері водопостачання та водовідведення, а також можливості технологічного і організаційного забезпечення відповідного виду діяльності. На підтвердження наявності в штатному розписі працівників, які мають досвід обслуговування об'єктів у сфері водопостачання та водовідведення, заявник подає відповідні документи. Форма, зміст та кількість зазначених документів визначаються заявником самостійно.

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Наявність управлінських та організаційних можливостей, які забезпечать умови здійснення діяльності централізованого водопостачання.

Наявність в штатному розкладі працівників, які мають досвід обслуговування об'єктів централізованого водопостачання не менш ніж 3 (три) роки.

Наявність можливості технологічного та організаційного забезпечення у сфері надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

Інформація щодо умов конкурсу, порядку проведення конкурсу, вимог до оформлення та порядку подання заявок на участь у конкурсі надається конкурсною комісію за наступною адресою: 67730, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, с. Старокозаче, вул. Соборна, 34, номери телефонів: (04849) 5-04-08 та розміщена на офіційному веб-сайті Старокозацької сільської ради: starokozacka-gromada.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь