A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Протоколи по Конкурсу на заміщення вакантних посад директорів загальноосвітніх закладів

Дата: 17.08.2021 16:06
Кількість переглядів: 627

Управління освіти,культури,молоді та спорту Старокозацької сільської ради повідомляє, що 16.08.2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантних посади директорів Старокозацького опорного закладу загальної середньої освіти Старокозацької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області та Староцаричанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Білгород-Дністровського району Одеської області. На вакантне місце директора Старокозацького опорного закладу загальної середньої освіти Старокозацької сільської була подана 1 заява від Дениченко Ольги Миколаївни - в.о.директора Старокозацького опорного закладу Старокозацької сільської ради. Успішно пройшовши конкурсне випробовування з трьох етапів (тестування, вирішення ситуаційного завдання та презентація перспективного розвитку школи на п'ять років) та набравши максимальну кількість балів, конкурсна комісія вирішила:

1. Визнати Дениченко Ольгу Миколаївну переможнецею конкурсу.

2.Порушити клопотання перед Управлінням освіти, кульутри, молоді та спорту Старокозацької сільської ради щодо призначення на посаду директора Старокозацького опорного закладу Старокозацької сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської області як таку, що стала переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Старокозацького опорного закладу Старокозацької сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської області та укласти з нею контракт терміном на 2 роки.

Шановна Ольго Миколаївно, щиро вітаємо Вас з перемогою! Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту. Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності, хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

 

За відсутністю заяв на вакантне місце директора Староцаричанської загальноосвітньої школди І-ІІІ ступенів конкурсна комісія вирішила:

1.Визнати конкурс на заміщення вакантної посади директора Староцаричанської загальноосвітньої школди І-ІІІ ступенів Білгород-Дністровського району Одеської області таким таким, що не відбувся.

2.Порушити клопотання перед Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради щодо оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Староцаричанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Білгород-Дністровського району Одеської області терміном у 10-денний строк.

 

протокол 1

протокол 2

протокол 3

протокол 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь