A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Презентація роботодавця ТОВ «Титан»

Дата: 10.08.2021 13:38
Кількість переглядів: 663

 

 

04.08.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профінформаційний груповий захід «Презентація роботодавця ТОВ "Титан"». Інформування щодо умов праці, графік роботи на підприємстві, актуальні вакансій. 

ТОВ «Титан» – підприємство, засноване в 1998 році на базі Кілійського м’ясокомбінату та Кілійського маслозаводу, яке є одним з великих підприємств нашого регіону.

Спеціаліст центру занятості показала презентацію ТОВ «Титан», ознайомила з буклетами підприємства. Та продемонструвала відеоролик про сучасний виробничий комплекс з новими просторими цехами, оснащеними новим високотехнологічним обладнанням, кращих світових виробників на якому працює дружний професійний колектив. Але, для повного укомплектування, їм не вистачає таких спеціалістів:

  • Бухгалтер

  • Електрик

  • Експедитор

  • Машиніст – екскаватора

  • Слюсар

  • Вантажник

Роботодавець забезпечує працівників житлом, харчуванням, 5 – денний робочий тиждень.

Також фахівець звернула увагу на переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції. Розповіла про державну кредитну програму "Доступні кредити 5-7-9%".

Наприкінці заходу фахівець презентувала буклети з електронними сервісами ДСЗ для пошуку роботи, ознайомила з актуальними вакансіями та відповіла на запитання. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь