A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Профілактичний захід в дитячому оздоровчому таборі «Сонячний»  

Дата: 29.07.2021 10:04
Кількість переглядів: 602

 

Безпосередньою метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. Проте профілактична діяльність персоналу уповноважених органів з питань пробації розповсюджується не лише на суб’єктів пробації, які перебувають на обліку. Традиційними вже є зустрічі із учнівською молоддю. У рамках первинної профілактичної діяльності постійно проводяться просвітницькі заходи та лекції з правової обізнаності  підлітків та недопущення ними скоєння правопорушень.

26 липня 2021 року психологом Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Чумак Оленою спільно з начальником Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Боян Оленою був проведений тренінг на тему «Протидія буллінгу» для підлітків які відпочивають в дитячому оздоровчому таборі «Сонячний»

Під час тренінгу підлітки активно приймали участь у запропонованих вправах, дискусіях ділилися власним досвідом як їм вдавалося запобігти буллінгу або подолати негативне явище, пригадали куди та до кого можна звернутися за допомогою. Аналізували запропановані ситуації, вчились визначати «булера» «жертву» та «спостерігача». Намагались знаходити ефективні рішення щоб не допустити негативних явищ в поведінці. 

Сподіваємось, що отриманні знання допоможуть підліткам у становленні повноцінної відповідальної, а головне – правосвідомої особистості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь