A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Соц. реклама вакцинації

Дата: 20.07.2021 14:03
Кількість переглядів: 643

 

 

 

  УКРАЇНА

ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

УПРАВЛІННЯ КОМУНІКАЦІЙ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ

 

 

В рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії з вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2, створено інформаційні матеріали: відеролик «Вакцинація людей літнього віку», макети для зовнішньої реклами, а також брендинг для центрів масової вакцинації.

Відеоматеріали спрямовані на спрощення доступу літніх людей до вакцинації від COVID-19. У версії тривалістю 15 секунд відображено алгоритм та контакти щодо запису на щеплення, а у версії тривалістю 60 секунд надано  детальні розяснення стосовно можливості маломобільним групам населення отримати щеплення вдома та спростовано міфи про необхідність проведення додаткових тестувань перед вакцинацією (bit.ly/3gzM8ev або https://www.youtube.com/watch?v=TmOCl18vJZk).

Відповідно до листа Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 15.06.2021 № 24/130 зазначені відеоматеріали мають ознаки соціальної реклами.

Враховуючи викладене, просимо сприяти розміщенню:

- креативних плакатів із закликом людей літнього віку вакцинуватись (bit.ly/3d65xl8 або https://drive.google.com/drive/folders/1hK2rBYnnjBkZzfnOC04YGLJLYNpeMejK?sort=13&direction=a);

- креативних плакатів кампанії «Захищені» із героями (вчителька, пенсіонер, представник ДСНС), які вакцинувалися, для розміщення на сітілайтах та білбордах (bit.ly/35VN1HU або https://drive.google.com/drive/folders/1j1zDWuKorRIs3OmoJIsOsBpq3MGvhMBD?sort=13&direction=a).

 

 

Начальник управління       Анжеліка ЛЕГЕЗА

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь