A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

День молоді

Дата: 30.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 503

Людина ніколи не знає де і що на неї чекає. Іноді це приємні сюрпризи життя, іноді – не дуже. Іспити долі загартовують нас і роблять міцнішими. Та найголовніше в житті - не опускати голову, адже в такому разі ми не зможемо побачити «вихід із темряви», або наступну можливість наблизитися до своєї цілі. Служба зайнятості прикладає чимало зусиль для того, щоб полегшити одне з найголовніших питань – успішне працевлаштування.

30 червня 2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі у співпраці з відділом культури Білгород-Дністровської міської ради взяли участь у проведенні міського масового заходу приуроченого до Дня молоді.

Велика кількість жителів міста відвідали даний захід. Спеціаліст ЦЗ презентувала послуги служби зайнятості: ваучер, неформальне навчання, професійне навчання в Одеському ЦПТО, можливість профорієнтації; озвучила актуальні вакансії на місцевому ринку праці та відповідала на запитання.

В форматі такого масштабного заходу було більш ефективно повідомити населення про службу зайнятості та можливості, які вона відкриває. Сформуйте свій запит і ми підберемо послугу, яка потрібна саме Вам та змінить життя на краще.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь