A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Захід до Дня Конституції України.

Дата: 25.06.2021 11:45
Кількість переглядів: 672

 

З метою формування правової культури, виховання громадської свідомості та поваги до Основного закону України 24 червня 2021 року в приміщенні Білгород-Дністровської центральної міської бібліотеки імені М. Горького для підоблікових суб’єктів Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області було проведено семінар до Дня Конституції України.

 Під час заходу працівники бібліотеки ознайомили присутніх з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкували шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України 28 червня 1996 року. Крім того суб’єктам пробації були продемонстровані у вигляді слайдів розділи з яких складається Конституція України, а також вони мали змогу переглянути документальне відео про голосування та прийняття Основного закону у залі Верховної Ради України.

Наприкінці заходу учасникам презентували  літературу про історію Конституції України, добірки матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу Конституцію. 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь