A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Семінар з питань зайнятості.

Дата: 25.06.2021 11:43
Кількість переглядів: 442

 

03 червня 2021 року підоблікові особи Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області взяли участь в інформаційному семінарі із загальних питань зайнятості, який проводився на базі Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості.

Під час заходу працівники центру зайнятості Галина Марунченко та Ольга Михайличенко ознайомили присутніх із станом ринку праці, роз’яснили основні ризики, які можуть виникнути при нелегальному працевлаштуванні, проінформували присутніх про їх права та обов'язки. Акцентували увагу на тому, що необхідно своєчасно повідомляти про обставини, що можуть впливати на умови виплат допомоги по безробіттю та надання соціальних послуг.

Крім того учасникам розповіли про послуги, що надає служба зайнятості, про професії, що користуються попитом на ринку праці, а також було продемонстровано відеоролик про Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості в якому можна отримати  професійну освіту, пройти перенавчання, підвищити кваліфікацію або відкрити власну справу. Присутні також дізнались про вимоги щодо складання резюме.      

Наприкінці семінару учасники отримали перелік документів, необхідний для реєстрації в службі зайнятості та буклети, що містять інформацію про послуги, які надає їх установа.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь