A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЕКОНОМІЧНА ЕКСКУРСІЯ  

Дата: 15.06.2021 08:12
Кількість переглядів: 431

Діти вчать дорослих людей

не занурюватися у справу до кінця

і залишатися вільними.


 М. Пришвін

 

ЕКОНОМІЧНА ЕКСКУРСІЯ

 

В душі кожної людини живе дитина. Усі ми любимо речі, яким, зазвичай, радіє малеча – зоопарк, іграшки, розваги, морозиво… Кожному своє, але ж так важливо не втратити дитину всередині себе. Адже, саме завдяки цьому, ми вміємо радіти простим речам, бути безтурботними, а значить – щасливими.

09 червня 2021 року начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко та провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі організували економічну екскурсію на ТОВ «Оріон». Працівники заводу провели екскурсію по всім виробничим приміщенням, показали процес «народження іграшки», її упаковки, відгрузки.

За допомогою працівників служби зайнятості, учням презентували професії: креативний менеджер, ливарник пластмас, укладальник-пакувальник, інженер з автоматизованих систем керування виробництвом, інженер з комп’ютерних систем, складальник виробів та ін..

А, наприкінці заходу, гостей провели на склади, де від розмаїття кольорів та форм розбігалися очі. І, хоч школярі були учнями старших класів, - з задоволенням слухали екскурсовода та випробовували іграшки на собі, знову поринаючи в щасливе минуле.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь