A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Заходи для учнівської молоді.

Дата: 25.05.2021 09:48
Кількість переглядів: 598

На даному етапі розвитку суспільства особливу увагу привертає проблема насильства, яка є одним із факторів, що збільшує соціальну нестабільність та криміногенність. Поступово насильство стає невід'ємним компонентом оточуючого середовища, впливає на формування особистості, на суспільну свідомість, а отже, і державу. Психотравми негативно позначаться на фізичному та психічному здоров'ї, можуть мати небажані наслідки у вигляді девіантної і кримінальної поведінки дітей. Прояви насильства, булінгу, мобінгу, конфліктності і жорстокості набувають поширення умовно в трьох площинах: школа, сім'я, вулиця.

20 травня 2021 року старшим інспектором Білгород-Дністровського міськрайонного  відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Кузнецовою спільно з начальником Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Оленою Боян, для студентів Білгород-Дністровського педагогічного коледжу проведено заняття на тему «Запобігання та протидія домашньому насильству»

В ході зустрічі присутні обговорили основні моменти Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», можливі механізми взаємодії всіх суб’єктів з питань протидії насильству для якісного надання соціальних послуг особам та дітям, які постраждали від домашнього насильства, форми і методи роботи з населенням з метою попередження таких проявів.

Учасники заходу отримали інформацію стосовно видів насильства, форми прояву жорстокого поводження в родині, номери телефонів та адреси організацій та установ, що надають допомогу постраждалим від цього явища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь