A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Допомога служби зайнятості - запорука вдалого працевлаштування.

Дата: 26.04.2021 08:56
Кількість переглядів: 990

 

 

Фахівці Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості   створюють для своїх клієнтів  максимум можливостей  для розвитку власної кар’єри.  Завжди приємно сумісними зусиллями досягати  бажаної мети. Сьогодні хочемо поділитися історією  Тетяни:

«В Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості я вимушена була звернутися по закінченні оздоровчо – літнього сезону, так як я мешкаю у Сергіївці, а у нашому селищі підприємства працюють лише в літку. Співробітники центру дуже ввічливо та компетентно надали мені інформацію щодо вільних вакансій за моїм фахом та освітою. Але на жаль всі підприємства на яких були вакансії, розташовані далеко від мого місця проживання, тому я не мала можливості працевлаштуватися. Мені дуже сподобалося відношення спеціалістів центру до людей які залишилися без роботи.

Мені запропонували здобути ще одну спеціальність, на що я з задоволенням погодилася. Але я навіть  не могла розраховувати, на такі якісні умови навчання та проживання. Мене вразили сучасні аудиторії та виробничі майстерні обладнані всім необхідним для здобуття знань та навичок майбутньої професії. Співробітники Одеського центру професійно-техінчої освіти дуже доступно викладають свої предмети, а майстер виробничого навчання взагалі відносилась до студентів як до рідних. Умови проживання теж на вищому рівні. Сучасний гуртожиток в якому по коридорах крізь живі квіти, а кімнати, як в готелі (мережа Інтернет, телевізор з кабельним телебаченням - безкоштовно).  Після освоєння всіх необхідних знань та навичок, я успішно склала іспит і тепер маю нову спеціальність

Я дуже вдячна спеціалістам Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості за вчасно надану мені можливість здобути нову професію та подальше моє працевлаштування. На даний момент я успішно працюю на підприємстві. Велике вам спасибі та успіхів у Вашій нелегкій праці».

Плануйте та розвивайте кар’єру разом зі службою зайнятості! 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь