A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Попередження вживання психоактивних речовин

Дата: 22.03.2021 10:02
Кількість переглядів: 721

Попередження вживання психоактивних речовин

 

Тютюн, алкоголь, деякі ліки, токсичні речовини, наркотики... Усі вони більшою чи меншою мірою впливають на мозок і психіку людини, її здатність тверезо мислити і відповідально діяти. Тому, їх називають психоактивними речовинами (такими, що впливають на психіку людини).

З метою досягнення позитивних змін у поведінці суб’єктів пробації шляхом розвитку та підтримки навичок ефективного самоконтролю, усвідомлення необхідності стратегій зменшення шкоди від вживання психоактивних речовин і підвищення вмотивованості до відмови від їх вживання 16 березня 2021 року волонтером пробації, керівником направлення-психологом благодійного фонду «Шлях додому»  Оленою Смолягович проведено тренінг «Попередження вживання психоактивних речовин» для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації.

Учасники заходу мали змогу дізнатися про різновиди психоактивних речовин, їх вплив на організм та здоров’я людини, про негативні наслідки шкідливих звичок, серед яких формування залежності та розвиток патологічних змін в організмі людини, які провокують виникнення хвороб. З присутніми обговорено причини внутрішніх емоційних проблем, які спонукають людей до вживання психоактивних речовин та шляхи їх подолання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь