A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Тренінг: співбесіда з роботодавцем

Дата: 03.03.2021 13:14
Кількість переглядів: 1140

Якщо немає вітру, беріться за весла.

 
 Латинська приказка

 

Тренінг: співбесіда з роботодавцем

 

Для досягнення успіху потрібно працювати, не покладаючи рук. Але з чого почати? Найуспішніші підприємці колись теж працювали на когось і кожна робота починається зі співбесіди. Від першої співбесіди залежить абсолютно все, адже резюме вміщує в себе лиш перелік деяких наших досягнень і фактів, але воно не має настрою, не розповість про стійкість, або мякість характеру, не передасть харизми.

1 березня 2021 року начальник відділу активної підтримки безробітних Анастасія Земляна разом з провідним фахівцем з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентиною Касаткіною-Белікчі провели тренінг для студентів випуских курсів Білгород-Дністровського правового коледжу на тему «Співбесіда з роботодавцем: секрети успіху та стандартні помилки».

Спеціалісти ЦЗ розповіли про найважливіші моменти та незручні запитання, які найчастіше зустрічаються при першій зустрічі з роботодавцем. Показали відеоролик про те, як обєктивно оцінити свої знання, вміння, досвід та запросити гідну заробітну плату.

Захід відбувся в режимі діалогу, студенти приймали активну участь, допускали свої варіанти успіху і помилок на співбесіді, задавали питання.

У кожного шляху є початок. Почніть свій правильно і це приведе Вас до цілі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь