A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

УВАГА Конкурс!!!!

Дата: 29.09.2020 10:12
Кількість переглядів: 588

Конкурс для школярів Старокозацької ОТГ "Світлини нашого краю".

Опис конкурсу:

Кожен охочий школяр робить світлини рідного краю які висвітлюватимуть красу нашої громади, її мешканців та їх побут. Світлини висвітлюватимуться на офіційних сторінках Старокозацької ОТГ в соціальних мережах. Підписники ставлять вподобання тим самим обираючи переможця.

Мета конкурсу:

Заохотити школярів цікавитися природою рідного краю та взяти участь у формуванні інформаційно технологічного майбутнього громади.

Умови конкурсу:

Участь у конкурсі може взяти кожен охочий учень Старокозацької ОТГ. Кількість світлин від одного учасника не обмежена. Світлини мають відповідати темі конкурсу. Кожна відправлена світлина має бути підписана у форматі (Ф.І.П. , вік, клас, назва школи). Кожна світлина має бути зроблена особисто учасником конкурсу. Відсилати фото потрібно на Вайбер за номером 0632017308, або на електронну адресу proektideagrom@gmail.com. Участь у конкурсі приймають тільки світлини надіслані в період з 30 Вересня по 11 Жовтня.

Механізм конкурсу:
- З 30 Вересня по 11 Жовтня, учні відправляють свої світлини на зазначені номер чи ел.адресу (краще надсилати світлини на ел. адресу, адже фото надіслане через Вайбер, втрачає «якість»)
- 12 Жовтня всі світлини публікуються на офіційних сторінках Старокозацької ОТГ
Instagram та facebook (світлини публікується без підпису)
- Упродовж тижня (з 12 по 18 Жовтня включно) проходить голосування, і три світлини що набрали найбільшу кількість вподобань стають переможцями.
- Три світлини переможці отримають подарунки.
- Результати конкурсу будуть висвітлені 19 Жовтня.

Важливо:
Враховуються «вподобання», які були поставлені тільки під публікаціями на офіційних сторінках Старокозацької громади. «Вподобання» поставлені під репостами
 не враховуються.
Підрахунок голосів здійснюється шляхом підсумовування
 «вподобань» з офіційних сторінок Instagram та facebook. На підсумовування витрачається близько 10-20 хвилин. «Вподобання» які будуть поставлені за цей час, теж будуть враховані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь