Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Дата: 22.04.2020 13:44
Кількість переглядів: 785

Фото без опису
Старокозацька сільська рада інформує, що оскільки спалах COVID-19  в Україні продовжує розвиватися,  для забезпечення охорони здоров'я населення на території Старокозацької сільської ради змінюються правила централізованого водопостачання.   Всі повинні розуміти, що в зв'язку з посухою в деяких населених пунктах суттєво знизився рівень грунтових вод  свердловин. Потреба в прісній воді починає перевищувати її доступність. Отже, в період епідемії, пріоритетність  надається використанню води для питних, фізіологічних, санітарно-гігієнічних  та побутових потреб населення.  Нажаль, зміну клімату відчуваємо всі, стало набагато сухіше і для того, щоб добре росла городина, деякі господарі рясно поливають з водогону. 
Шановні споживачі! 
Відповідно до положень законів України «Про питну воду та питне водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 р. № 190, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради визнає факт використання питної води із комунальної водопровідної мережі в  населених пунктах  для поливу городів як нераціональне використання питної води.
Забороняється  використання питної води із комунальної водопровідної мережі в населених пунктах для поливу городів.
Встановлюється, що за порушення заборони використання питної води із комунальної водопровідної мережі в населених пунктах для поливу городів споживачу може бути припинено надання комунальних послуг шляхом відключення його від мережі централізованого постачання холодної води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь