A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту: рішення Старокозацької сільської ради “Про затвердження Регламенту центру надання адміністративних послуг Старокозацької сілької ради”

Дата: 29.01.2020 11:34
Кількість переглядів: 782

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» для повноцінного функціонування ЦНАП існує потреба розробки та прийняття нормативно-правових актів, регламентуючих роботу ЦНАП, розробки та затвердження нових документів, у тому числі Регламенту ЦНАП як регуляторного акта. Для отримання адміністративних послуг суб’єкти господарювання та населення вимушені багаторазово звертатись до різних адміністративних органів, іноді навіть у рамках отримання однієї послуги, вистоювати черги в очікуванні прийому відповідними працівниками адміністративних органів та очікувати результат надання адміністративних послуг невизначений період часу. До того ж, іноді, має місце затягування розгляду заяв, клопотань, звернень, що негативно впливає на розвиток підприємництва та сприяє формуванню в суспільстві негативного іміджу влади.

За допомогою введення в дію вищезазначеного нормативно-правового акта передбачається виконання вимог законів України “Про адміністративні послуги”, “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року № 588 “Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг” (із змінами) та встановлення чіткого і зрозумілого алгоритму дій адміністраторів ЦНАП, суб’єктів надання адміністративних послуг, що дозволить забезпечити прозорість, швидкість та зручність процедур надання адміністративних послуг суб’єктам звернень, вдосконалення цих процедур і їх уніфікацію, запровадження єдиних стандартів роботи ЦНАП (віддалених місць для роботи адміністраторів центру (в разі їх утворення)), що значно зменшуватиме часові та фізичні затрати мешканців і суб’єктів господарювання Старокозацької ОТГ, а також мінімізуватиме корупційні ризики під час надання адміністративних послуг. Адже, саме на боротьбу з корупцією зорієнтована робота ЦНАП, враховуючи також і контроль з боку адміністраторів центру за додержанням суб’єктами надання адміністративних послуг строку розгляду справ та прийняття рішень.

 

            Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені 30 січня 2020 року на офіційному сайті Старокозацької сільської ради у розділі “Регуляторні акти”. Відповідальний за розроблення проекту Відділ з питань реєстрації та адміністративних послуг.

 

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього.

            Зауваження та пропозиції з позначкою «Пропозиції до регуляторного акту» надаються до юридичного відділу Старокозацької сільської ради за адресою: вул. Соборна, 34, с. Старокозаче, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл., 67730,  e-mail:starw7771@gmail.com    

Контактна особа - Начальник юридичного відділу Андроніков С.А.

 

Зауваження та пропозиції приймаються до 01 березня 2020 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь