A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №397-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення Петрівської сільської ради № ХХІІІ-ІІ/ С-147 від 02.12.1997 р. « Про передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд для ведення особистого підсобного господарства, яке знаходиться в користуванні гр. Бесчастного Іллі Дмитровича»»

Кількість переглядів: 344
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 14 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 23.01.2019
Дата оприлюднення: 21.05.2020
Номер документу: 397-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення Петрівської сільської ради № ХХІІІ-ІІ/ С-147 від 02.12.1997 р. « Про передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд для ведення особистого підсобного господарства, яке знаходиться в користуванні гр. Бесчастного Іллі Дмитровича»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Бесчасного Іллі Дмитровича за № Б-26 від 21.01.2019 року щодо   внесення змін та доповнень до рішення Петрівської сільської ради № ХХІІІ-ІІ/ С-147 від 02.12.1997 р. « Про передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд для ведення особистого підсобного господарства, яке знаходиться в користуванні гр. Бесчастного Іллі Дмитровича», враховуючи, що в рішенні були допущені технічні помилки, Старокозацька сільська  рада

 

В И Р І Ш И Л А  :

 

      1. Внести зміни  до рішення Петрівської сільської ради № ХХІІІ-ІІ/ С-147 від 02.12.1997 р. « Про передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд для ведення особистого підсобного господарства, яке знаходиться в користуванні гр. Бесчастного Іллі Дмитровича», а саме в тексті рішення прізвище «Бесчастний» замінити на «Бесчасний»

       2.  Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  сільської  ради  з  питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища і благоустрою та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження і транспорту (голова Дубина М.Й.)

 

 

 

 

Сільський голова                                                                                            В.В.Бойко           

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь