A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №380-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про надання гр. Бушевій Олесі Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, загальною площею – 0,0882 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Старокозаче, вул. Центральна, 52.»

Кількість переглядів: 340
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 13 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 20.12.2018
Дата оприлюднення: 21.05.2020
Номер документу: 380-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про надання гр. Бушевій Олесі Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, загальною площею – 0,0882 га, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Старокозаче, вул. Центральна, 52.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Керуючись ст. 33 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст.ст. 12 п.1б),   118 п.1, 2, 121 п. б), г), Земельним кодексом України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Бушевої Олесі Олександрівні про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, загальною площею – 0,0882 га, із земель сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський  район, с. Старокозаче, вул. Центральна, 52,  Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Бушевій Олесі Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, загальною площею - 0,0882 га, із земель сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Старокозаче,                              вул. Центральна, 52.

 

2.       Рекомендувати гр. Бушевій Олесі Олександрівні замовити та укласти договір на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність назначеної у п. 1 земельної ділянки, з відповідною землевпорядною організацією, яка має дозвіл на виконання даного виду робіт.

 

3.   Розроблений в установленому порядку проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність подати на розгляд та затвердження сесії Старокозацької сільської ради.

 

4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища і благоустрою та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження і транспорту (голова Дубина М.Й.).

 

 

Сільський голова                                                                                                 В.В. Бойко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь