A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №293-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради № 269-УІІ від 13.09.2018 року «Про затвердження структури закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та культури комунальної власності сільської ради»»

Кількість переглядів: 240
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 12 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 08.11.2018
Дата оприлюднення: 28.01.2020
Номер документу: 293-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради № 269-УІІ від 13.09.2018 року «Про затвердження структури закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та культури комунальної власності сільської ради»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.14 МБ)

Відповідно до пункту 5 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   заслухавши інформацію начальника управління фінансів Білу І.О. щодо підвищенням мінімальної заробітної плати та тарифів на електричну енергію у 2019 році,  з метою оптимізації структури  закладів загальної середньої освіти  комунальної власності Старокозацької сільської ради ,Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни та доповнення до рішення сесії сільської ради № 269-УІІ від 13.09.2018 року «Про затвердження  структури закладів загальної середньої освіти, закладів  дошкільної освіти та культури комунальної власності сільської ради», а саме:

1.1. у додатку № 1 «Старокозацький НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» зменшити на 0,5 шт.од. «Лаборант», зменшити на 2 шт.од. «Сторож», зменшити на 1 шт.од. «Прибиральник», скоротити 1 шт. од. «Кочегар постійний», скоротити 0,5 шт. од. «Бібліотекар», скоротити 1 шт. од. «Садівник», скоротити 0,5 шт. од. «Фахівець з охорони праці», збільшити на 1 шт. од. «Кочегар сезонний» та викласти додаток №1 у новій редакції

1.2. у додатку № 2 «Козацька загальноосвітня школа І-ІІІ ст.» зменшити на 0,5шт.од. «Прибиральник», збільшити на 0,5 шт.од. «Двірник» та викласти додаток № 2 у новій редакції

1.3. у додатку № 3 «Крутоярівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.» зменшити на 2,25 шт.од. «Прибиральник», збільшити на 0,25 шт.од. «Секретар-друкарка», ввести 1 ш.од. «Двірник» та викласти додаток № 3 в новій редакції.

1.4. у додатку № 4 «Петрівська загальноосвітня школа І-ІІ ст» скоротити 0,5 шт.од. «Садівник», зменшити на 0,5 шт. од. «Прибиральник», скоротити 1 шт.од. «Кочегар постійний»,  та викласти додаток № 4 в новій редакції.

  1. Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Величко О.І. довести до відома директорів шкіл про зміну у структурі  закладів загальної середньої освіти.
  2. Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (голова  Ганченко О.Р)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь