A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №287-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про участь Комунального підприємства «Ринок-С» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Старокозацька СЕС-1»»

Кількість переглядів: 263
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 12 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 08.11.2018
Дата оприлюднення: 28.01.2020
Номер документу: 287-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про участь Комунального підприємства «Ринок-С» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Старокозацька СЕС-1»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

Відповідно до ст. ст. 73, 78 Господарського кодексу України, ст.169 Цивільного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», задля забезпечення збалансованого економічного та соціального розвитку території Старокозацької об’єднаної територіальної громади, ефективного використання природних і трудових ресурсів,  Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА :

 

  1. Схвалити участь Комунального підприємства «Ринок-С» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Старокозацька СЕС-1» із часткою комунального підприємства «Ринок-С» в статутному капіталі ТОВ «Старокозацька СЕС-1» в розмірі 5%, що в грошовому вираженні становить 50 (п’ятдесят) гривень 00 коп..
  2. Наділити директора Комунального підприємства «Ринок-С» Місаїлову Ганну Олександрівну правом представляти інтереси комунального підприємства «Ринок-С» у загальних зборах учасників ТОВ «Старокозацька СЕС-1» щодо заснування (створення) ТОВ «Старокозацька СЕС-1» та підписати від імені комунального підприємства «Ринок-С» Протокол, Статут та інші документи, необхідні для проведення державної реєстрації ТОВ «Старокозацька СЕС-1», з правом передоручення.
  3. Оприлюднити рішення відповідно до вимог законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова – Щербина Ю.І.).

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь