A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №268-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я ППро передачу закладів дошкільної освіти, закладів культури в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради з правом балансоутримування»

Кількість переглядів: 366
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 13.09.2018
Дата оприлюднення: 08.01.2020
Номер документу: 268-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я ППро передачу закладів дошкільної освіти, закладів культури в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради з правом балансоутримування
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про Державний бюджет на 2018 рік», ст.89 Бюджетного кодексу України, ст. 137 Господарського кодексу України, Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішення сесії сільської ради від 18.07.2018 р. № 235-УІІ «Про надання згоди на передачу дошкільних навчальних  закладів, закладів культури в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради», з метою передачі об’єктів рухомого і нерухомого майна закладів культури та дошкільної освіти, Старокозацька сільська  рада

ВИРІШИЛА:

1.   Затвердити Акти приймання-передачі рухомого і нерухомого майна  закладів культури та закладів дошкільної  освіти в оперативне управління  відділу освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької з правом балансоутримування (додаток №1) .

2. Передати основні засоби, фонди та матеріальні цінності закладів культури та дошкільної освіти в оперативне управління та безпосереднє підпорядкування з правом балансоутримування відділу освіти,  культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради згідно Актів приймання –передачі.

3. Уповноважити відділ освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради виконувати повноваження відповідно вимог чинного законодавства у сфері закладів культури та дошкільної  освіти  комунальної форми  власності Старокозацької сільської ради .

4.  Відділу освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради здійснювати ведення бухгалтерського обліку закладів культури та дошкільної освіти згідно додатку

№ 2

5. Рекомендувати відділу освіти, науки, молоді та спорту Білгород-Дністровської районної державної адміністрації передати трудові книжки завідуючих дошкільних навчальних закладів, які розташовані на території Старокозацької сільської ради до відділу  освіти,  культури, молоді та спорту Старокозацької  сільської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісії   з                 гуманітарних питань  (голова – Ганченко О.Р.)              


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь