A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №192-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради № 96-УІІ від 12.04.2018 р. “ Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Старокозацької сільської ради (ОТГ) на 2018 рік»»

Кількість переглядів: 268
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 19.06.2018
Дата оприлюднення: 18.10.2019
Номер документу: 192-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради № 96-УІІ від 12.04.2018 р. “ Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Старокозацької сільської ради (ОТГ) на 2018 рік»
Прикріплені файли:
  1. Р І Ш Е Н Н Я сесії 192-VІІ (0.05 МБ)

Керуючись підпунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши витяг з протоколу № 3 від 08.06.2018 року засідання Комісії з розгляду поданих виконавчими комітетами міських, селищних, сільських рад об’єднаних територіальних громад переліків проектів із проектними заявками на проекти, які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Старокозацька сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішення сесії сільської ради№ 96-УІІ від 12.04.2018 р. “ Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Старокозацької сільської  ради (ОТГ) на 2018 рік», а саме у п. 3.4. «Перелік проектів,  які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад (таблиця 4)»  доповнити назву проекту та викласти в  новій редакції «Придбання спецтехніки та обладнання (трактори, роторна косарка, навантажувач з ковшем, екскаваторне обладнання, снігоочисник шнеко-роторний, фреза дорожня, барова установка, розкидувач піску, підйомник, рециклер асфальтобетону) для КП «Старокозацький сількомунгосп» Старокозацької сільської ради»

 

 

   2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Осматескула П.В. та на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва  (голова  Щербина Ю.І.)


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь