A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №156-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про надання гр. Граждан Любов Іванівні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, загальною площею – 0.07га, за адресою: вул. Садова, б/н, с. Крутоярівка, Білгород - Дністровського району Одеської області»

Кількість переглядів: 316
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 20 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 22.05.2018
Дата оприлюднення: 23.08.2019
Номер документу: 156-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про надання гр. Граждан Любов Іванівні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для ведення особистого селянського господарства, загальною площею – 0.07га, за адресою: вул. Садова, б/н, с. Крутоярівка, Білгород - Дністровського району Одеської області
Прикріплені файли:
  1. 156-VІІ (0.02 МБ)

Керуючись ст. 33 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст.ст. 12 п.1б), 40,  118 п.1,2, 121 п. б), г), Земельним кодексом України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Граждан Любові Іванівні про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтованою площею – 0,07 га, із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Садова, б/н, с. Крутоярівка, Білгород - Дністровського району, Одеської області,  Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Граждан Любові Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею – 0,07 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вул. Садова, б/н, с. Крутоярівка, Білгород - Дністровського району,  Одеської області.

 

2.         Рекомендувати гр. Граждан Любові Іванівні звернутися в землевпорядну організацію для вирішення питання згідно чинного законодавства.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  аграрної політики, раціонального використання земельних ресурсів, будівництва, екології та охорони навколишнього середовища (голова Дубина М.Й..).

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь