A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старокозацька громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Сесії сільської ради №154-VІІ «Р І Ш Е Н Н Я Про надання погодження гр. Тинкован Лідії Василівні щодо надання у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, що розташована за адресою: с. Козацьке, ( за межами населеного пункту ), Білгород – Дністровський район, Одеська область, Старокозацька сільська рада .»

Кількість переглядів: 287
Скликання: VII скликання 2017 року
Сесія: 20 сесія
Тип документу: Сесії сільської ради
Дата прийняття: 22.05.2018
Дата оприлюднення: 23.08.2019
Номер документу: 154-VІІ
Назва документу: Р І Ш Е Н Н Я Про надання погодження гр. Тинкован Лідії Василівні щодо надання у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, що розташована за адресою: с. Козацьке, ( за межами населеного пункту ), Білгород – Дністровський район, Одеська область, Старокозацька сільська рада .
Прикріплені файли:
  1. 154-VІІ (0.04 МБ)

Розглянувши заяву гр. Тинкован Лідії Василівни щодо надання погодження стосовно передачі йому у власність земельної ділянка загальною площею 1,2000 га для ведення особистого селянського господарства , що розташована  за адресою : с. Козацьке, ( за межами населеного пункту ) , Білгород – Дністровський район , Одеська  область, Старокозацька сільська рада , відповідно до статей 12, 15-1, 117, 118, 121 , 122 Земельного кодексу України , розпорядження  Кабінету Міністрів України від 31.01.2018. № 60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну  власність об’єднаних  територіальних громад», керуючись статтями 26, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» , Старокозацька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Погодити  гр. Тинкован Лідію Василівну надання у власність земельної ділянки кадастровий номер 5120882800:01:001:1439 загальною площею 1,2000 га, для ведення  особистого селянського господарства,  що розташована за адресою : с. Козацьке , ( за межами населеного пункту ), Білгород – Дністровський район, Одеська  область, Старокозацька сільська рада .

 

 

  1.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  аграрної політики, раціонального використання земельних ресурсів, будівництва, екології та охорони навколишнього середовища (голова Дубина М.Й. )

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь